Mustikkaviineri

Sulata lehtitaikinalevyt ja leikkaa yksi levy aina kolmeen osaan.

Valmista vaniljakreemi ohjeen mukaan ja lisää ruokalusikallinen mansikkahilloa.

Jos mustikat ovat pakasteesta kannattaa laittaa niiden sekaan vähän perunakauhoa, joka kerää paistossa mustikan nestettä.

Voitele kananmunalla lehtitaikina palojen reunaosat.

Laita palan keskelle reilu teelusikallinen vaniljakreemiä ja mustikoita.

Ripottele viinereiden päälle raesokeria ja paista 225 asteessa reilu 10 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyjä , myllyn paras, paketti 500 g9g35kcal0.5g2.8g2.5g1.2g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g0.9g3.6kcal0g0.8g0g0g
Vesi2.7g0kcal0g0g0g0g
Mansikkahillo 0.3g0.7kcal0g0.2g0g0g
Mustikka metsä- 3.3g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Sokeri 0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g85kcal1g8.8g5g2.6g
Valittu annoskoko17g43kcal0.5g4.4g2.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna8g21kcal0.3g2.2g1.3g0.7g
Arvot/100g100g255kcal3g26.3g15g7.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301448