Kasvispannu

Paloittele kasvikset, kuumenna öljy pannulla.

Laita kasvikset kovuus/kypsymisjärjestyksesä pannulle, sekoittele välillä n. 10 min. Väriä saa tulla hieman.

Mausta ja hauduta vielä n. 10 min.
Kypsennysaika riippuu siitä haluaako pehmeää vai purekseltavaa.

:)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka6.2g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 3.9g1.4kcal0.2g0.1g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 3.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkokaali keräkaali 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Rypsiöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g10kcal0.6g0.8g0.4g0.6g
Valittu annoskoko17g5kcal0.3g0.4g0.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g3kcal0.2g0.2g0.1g0.2g
Arvot/100g100g31kcal1.8g2.4g1.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340303