Makaronilaatikko (Kevennys)

400 g broilerijauheliha
 300 g täysjyvä makaroni
3 kpl kananmuna
5 dl maito
1 kpl sipuli
suolaa ja mustapippuria maustamiseen

Keitä ja siivilöi makaronit.

Kuori ja pilko sipuli.

Paista jauheliha ja sipuli.

Yhdistä paistettu jauheliha ja keitetyt makaronit.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sekoita maito ja munat hyvin ja lisää joukkoon, sekoita.

Lisää koko massa voideltuun uunivuokaan.

Paista uuninkeskitasolla 180 c noin 50 minuuttia.

Anna laatikon levähtää noin 10 minuuttia pöydällä ennen tarjoilua.

Tarjoile puolukkahillon kanssa.

Puolukkahillo.

0 ,2 kg puolukoita
1 dl hillosokeria

Lisää puolukat ja sokeri kattilaan ja kiehauta.

Anna jäähtyä hetki pöydällä ja siirrä sitten jääkaappiin, jossa hillo hyytyy noin vuorokaudessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Kevennys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, broilerin, paistettu 3.9g11kcal1g0g0.8g0g
Täysjyvä makaroni, keitetty Kypsennetty, annos 100g2.9g3.2kcal0.1g0.6g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)1.5g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen4.9g1.6kcal0.2g0.2g0g0g
Sipuli 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Puolukka 2g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g1g3.8kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g45kcal3g3.8g1.8g0.2g
Valittu annoskoko17g22kcal1.5g1.9g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g11kcal0.8g1g0.5g0.1g
Arvot/100g100g134kcal9g11.4g5.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296385