Fetasalaatti Special Laurendo Al Meira

Pese salaatti ja kuivata huolellisesti keittiöpaperin päällä.

Kuori yksi iso punasipuli ja pilko.

Revi kuivatut jääsalaatinlehdet kulhoon ja laita sipuli joukkoon.

Pese 1 iso keltainen paprika ja poista siemenkota.

n.240 g paprikasta jää siemenkodan ym. jälkeen n. 135 g paprikasiivuja.

Pese 4 isoa tomaattia ja poista kannat.

Tulee n.300 g tomaattia.

Ota n. puolikas kurkku ja kuori ja pilko.

n.140g kurkkua.

Lisää Milbona Fetaa puolikas rasiaa, 125g ja leikkaa kuutioiksi.

Sekoita ainekset hyvin ja tarjoile!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka2.1g0.2kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika keltainen 2.5g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g5.6g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Kurkku, tuore2.6g0.3kcal0g0g0g0g
Fetajuusto, Milbona2.3g6.6kcal0.5g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g19kcal1g0.8g1g0.4g
Valittu annoskoko17g9kcal0.5g0.4g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g5kcal0.3g0.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g57kcal3g2.4g3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=157656