Lihamureke (täytetty)

Jauheliha, kananmunat & kerma sekaisin.

Levitä puolet vuokaan, päälle paprika, koskenlaskija sekä feta.

Loppu jauhelihasekoitus kanneksi ja uuniin 200 asteeseen, n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.2g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 7.8g17kcal1.4g0g1.3g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto2.4g6.8kcal0.5g0g0.5g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)0.6g0.9kcal0g0g0.1g0g
Paprika vihreä 1.8g0.4kcal0g0g0g0g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g2g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g63kcal5g0g4.6g0g
Valittu annoskoko17g32kcal2.5g0g2.3g0g
Annoskoko puolitettuna8g16kcal1.3g0g1.2g0g
Arvot/100g100g188kcal14.9g0g13.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=224236