Perinteinen Jauhelihakastike

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattipyree ja jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Hauduta miedolla lämmöllä 15min.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Op8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Hk), annos 100g4.9g13kcal0.9g0g1.1g0g
Sipuli 2.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g0.4g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g0.5g0.5kcal0g0g0g0g
Ekstra-neitsyt-oliiviöljy (Pirkka), annos 5g0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g36kcal2g0.8g2.6g0g
Valittu annoskoko17g18kcal1g0.4g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna8g9kcal0.5g0.2g0.7g0g
Arvot/100g100g107kcal6g2.4g7.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=364390