Veriohukaiset, kotitekoiset

Valmistusohje:

Kuori ja hienonna sipulit.

Hauduta ruokalusikallisessa voita.

Sekoita keskenään veri, olut, ruisjauhot, siirappi, jäähdytetty sipuli ja mausta taikina suolalla, valkopippurilla ja meiramilla.

Anna taikinan turvota jääkaapissa vähintään 1 tunti.

Paista veriohukaiset voissa pannulla molemmin puolin rapeiksi.

Tarjoa kuumina puolukkamurskan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Papagena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veri 5.9g3.1kcal0.7g0g0g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 5.9g2.5kcal0g0.2g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 3.2g10kcal0.3g1.8g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Siirappi 0.7g2.1kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g36kcal2g5.2g0.2g0.8g
Valittu annoskoko17g18kcal1g2.6g0.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna8g9kcal0.5g1.3g0.1g0.2g
Arvot/100g100g106kcal6g15.5g0.6g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107385