Porsaanfile uunissa ala Tuula

Poista sisäfileestä kalvot ja rasva.

Liekkaa viipaleiksi ja paista ne n. rkl öljyä.

Laita uuni vuokaan pussillinen ranskalaista sipulikeittoa ja filepihvejä vuorotellen.

Lisää ruokakerma ja vettä n. 5-7 dl. Uuniin tunniksi 180 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Marinoitu porsaan sisäfilee (Pirkka), annos 100g6.8g8.2kcal1.1g0.1g0.4g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.8g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Ruokakerma 10% (Ingman keittiöni), annos 200g2.7g3.3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Voi 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g27kcal2.4g0.8g1.6g0g
Valittu annoskoko17g13kcal1.2g0.4g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna8g7kcal0.6g0.2g0.4g0g
Arvot/100g100g80kcal7.2g2.4g4.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249310