Sitruunasorbetti

Keitä 2 dl vettä ja 2½ dl sokeria n. 5. minuuttia.

Jäähdytä vartti.

Lisää n. 2 dl sitruunan mehua + yhden sitruunan raastettu kuori.

Lisää mascarbone juusto n. 100 g. Sekoita hyvin.

Laita pakkaseen ja sekoita tunnin välein n. 3 tunnin ajan.

Tarjoile vadelmien/-soseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4.7g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 5g20kcal0g5g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton4.7g1kcal0g0.1g0g0g
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g2.3g10kcal0.1g0.1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g63kcal0.2g10.4g2.2g0g
Valittu annoskoko17g32kcal0.1g5.2g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna8g16kcal0.1g2.6g0.6g0g
Arvot/100g100g189kcal0.6g31.1g6.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319113