Nakkikastike

1 sipuli
200 g nakkia
Knorr Fonf du chef liemipala
vettä
mustapippuria rouhittuna
sormisuolaa
sakeuta tarvittaessa tummalla maizenalla.

Lisää ruokakermaa 1 dl

sipuli pienitään ja paistetaan, nakin pienitään ja paistetaan sipulien seassa
lisää vettä ja lihaliemipala
pippuri ja suola

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)4.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Frankfurter nakki (Dulano), annos 50g7g20kcal1g0g1.8g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%3.5g5.6kcal0.1g0.1g0.5g0g
Maizen aruskea suuruste, annos 15g0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g60kcal2.4g1.8g4.8g0.2g
Valittu annoskoko17g30kcal1.2g0.9g2.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g15kcal0.6g0.5g1.2g0.1g
Arvot/100g100g180kcal7.2g5.4g14.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331982