Puolukkaiset jauhelihapihvit

Loita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot.

Anna turvota 5 - 10 min.
Lisää jauheliha, muna ja puolukat.

Sekoita tasaiseksi.

Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperille uunipellille.

Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%8.3g14kcal1.7g0g0.8g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)1.4g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Korppujauho 0.5g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Laktoositon kermaviili (Pirkka), annos 200g4.2g5.6kcal0.1g0.2g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 1.1g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Puolukka 1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g53kcal4.2g2.4g2.8g0g
Valittu annoskoko17g26kcal2.1g1.2g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna8g13kcal1.1g0.6g0.7g0g
Arvot/100g100g158kcal12.6g7.2g8.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310667