Jauheliha-bolognese

Mausteet: 1 rkl jauhelihamauste, ½ tl viherpippuri ja 1 rkl oregano.

Ruskista jauheliha ja sipulit ja mausta.

Lisää kastike ja vesi.

Hauduta n. 30 min. Tarjoa pastan (vehnänalkio) kanssa.

Voit keventää tätä ohjetta vaihtamalla jauhelihan nautaan ja pastakastikkeen light-versioon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1.6g0kcal0g0g0g0g
Classico Bolognesekastike (Dolmio), annos 500g7.8g3.8kcal0.1g0.6g0.1g0.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 6.3g14kcal1.1g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g36kcal2.4g1.4g2.4g0.2g
Valittu annoskoko17g18kcal1.2g0.7g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g9kcal0.6g0.4g0.6g0.1g
Arvot/100g100g108kcal7.1g4.2g7.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=73811