Lucian piparit (joulu)

Sulata voi, jäähdytä.

Vatkaa munat, sokeri ja siirappi kuohkeaksi, vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää voi vähitellen, vatkaa kunnes kuohkeaa.

Sekoita mausteet ja sooda jauhoihin, lisää jauhot muuhun seokseen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2859 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g2.9g21kcal0g0g2.3g0g
Siirappi, tumma2.9g9kcal0g2.2g0g0g
Sokeri 2.9g12kcal0g2.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.2g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Neilikka, annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai6.6g23kcal0.8g4.7g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g136kcal1.8g20g5g0.4g
Valittu annoskoko17g68kcal0.9g10g2.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g34kcal0.5g5g1.3g0.1g
Arvot/100g100g407kcal5.4g59.9g15g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103132