Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g7g51kcal0.1g0.1g5.6g0g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.2g21kcal0.6g4.4g0.1g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)1.1g2.4kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g169kcal1.4g14.8g11.4g0.4g
Valittu annoskoko17g85kcal0.7g7.4g5.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g42kcal0.4g3.7g2.9g0.1g
Arvot/100g100g506kcal4.2g44.3g34.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315591