Manhattanin Juustokakku ala Atia

Sulata kattilassa voi, lisää keksinmurut, sekoita, laita vuokaan.

Sekoita tuorejuusto, muna, 2/3 osaa sokerista ja vaniljasokeri, sekoita.

Kaada seos vuokaan ja pistä uuniin 190 asteeseen 20 min.
Sekoita smetana, loppu sokeri ja vaniljavaahto, kaada vuokaan, pistä uuniin 10 min.
Anna jäähtyä ja laita sitten jääkaappiin.

Viimeiseksi kastike päälle!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Atia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora laktoositon margariini (Flora), annos 1g0.5g2.9kcal0g0g0.3g0g
Digestivekeksi (Lu), annos 400g1.6g7kcal0.1g1.1g0.3g0.1g
Viola maustamaton laktoositon tuorejuusto 13% (Valio), annos 200g3.1g5.3kcal0.2g0.2g0.4g0.1g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Ruokosokeri1.7g7kcal0g1.7g0g0g
Smetana, Valio, hyla1.6g6.1kcal0g0g0.7g0g
Vaniljakastike (Vanhan ajan vanilja) (Valio), annos 100g1.6g3.1kcal0.1g0.2g0.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.9g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.9g3.5kcal0g0.9g0g0g
Mustikka metsä- 3.9g1.7kcal0g0.2g0g0.1g
Liivate 0.2g0.5kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g77kcal1.2g8.8g4g0.6g
Valittu annoskoko17g39kcal0.6g4.4g2g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g19kcal0.3g2.2g1g0.2g
Arvot/100g100g227kcal3.5g25.9g11.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=217665