Uunimakkara hapankaalipedillä

Silppua pekoni ja paista sitä hieman pannulla, niin että suurimmat rasvat erottuvat ja pekonista tulee rapsakkaa.

Laita uunivuokaan liotettu hapankaali, pekonit, herneet, ripaus suolaa ja pippuria sekä kerma.

Sekoita ainekset.

Tee makkaran päälle viiltoja ja upota makkara osittain hapankaalipetiin.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 20 min. Kypsennyksen loppuvaiheessa sipaise makkaroiden päälle hieman sinappia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 6.2g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g3.1g1.7kcal0.2g0.2g0g0g
Pekoni, paistettu 1.2g6kcal0.2g0g0.6g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 0g0kcal0g0g0g0g
Lenkki, kevyt sininen HK6.2g11kcal0.6g0.6g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g40kcal2.2g2.2g2.4g0.2g
Valittu annoskoko17g20kcal1.1g1.1g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g10kcal0.6g0.6g0.6g0.1g
Arvot/100g100g120kcal6.6g6.6g7.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=403174