Tomaatti-pasta-jauheliha juttu

- Keitä pasta ja ruskista (ja mausta) jauheliha
- laita pasta ja jauheliha (voideltuun) vuokaan.

- Sekoita astiassa keskenään tomaattimurska, kermaviili ja kananmunat.

Mausteita oman maun mukaan, esim.

valkosipulia, paprikajauhetta, pippuria..

- Kaada "mausteseos" pastan ja jauhelihan päälle, ja sekoittele huolellisesti.

- 200-asteiseen uunin 30-40 min.

Ruokaan voi lisätä mm. paprikaa ja tomaattia.

Juusto päälle olisi herkullista, mutta itse en laita kaloreiden pelossa.

Tuhtia ruokaa muutenkin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Helminen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruispasta, Torino4.4g15kcal0.6g2.9g0.1g0.3g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 3.5g11kcal0.9g0g0.8g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g6.9g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.4g2.1kcal0.2g0g0.1g0g
Kermaviili, maustamaton (Valio)0.6g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g65kcal3.6g7g2.2g0.6g
Valittu annoskoko17g32kcal1.8g3.5g1.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g16kcal0.9g1.8g0.6g0.2g
Arvot/100g100g193kcal10.7g20.8g6.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298511