Merimiespata

Viipaloi perunat ja porkkanat.

Silppua sipuli.

Kuullota sipulisilppu padassa sulaneessa margariinissa.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lado lihan päälle peruna ja porkkanaviipaleet.

Kaada päälle lihaliemi.

Kypsytä vajaa tunti.

Mausta lopuksi suolalla makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 3.7g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Porkkana 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g4.4g7.4kcal0.9g0g0.4g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Maggi lihaliemikuutio, oliiviöljy, vähärasvainen, 1 kuutio (Neste oy), annos 10g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g23kcal2g1.4g0.8g0g
Valittu annoskoko17g12kcal1g0.7g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna8g6kcal0.5g0.4g0.2g0g
Arvot/100g100g69kcal6g4.2g2.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=170593