Lohikeitto

Kuori perunat ja kuutioi tai lohko ne. Kuori ja pilko sipuli.

Laita perunat, sipuli, valkopippurit ja mausteet kattilaan.

Kuullota niitä muutama minuutti voissa.

Kaada kattilaan kuuma kalaliemi ja keitä, kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

Irrota lohifileestä nahka ja paloittele lohi kuutioiksi.

Lisää kuutiot keittoon ja keitä kunnes kala on kypsää.

Lisää kerma ja lämmitä kiehuvaksi, mutta älä enää keitä.

Ota kattila liedeltä ja ripottele keiton päälle reilusti silputtua tilliä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 359 grammaa

Annu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g2.8g1.7kcal0g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Kirjolohifilee 3.7g6.2kcal0.6g0g0.4g0g
Kalaliemivalmiste Knorr yksi pala 5g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Flora culinesse0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1.6g2.5kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g23kcal1.2g0.8g1.4g0g
Valittu annoskoko17g12kcal0.6g0.4g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna8g6kcal0.3g0.2g0.4g0g
Arvot/100g100g70kcal3.6g2.4g4.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146506