Mausteinen jauheliha-linssikeitto

Mausteet:
chilirouhe, garam masala, kurkuma, curry, paprikajauhe, (inkivääri)

Kuullota sipulit öljyssä, lisää mausteet, sekoita kunnes sipulit ovat peittyneet mausteisiin.

Lisää jauheliha ja paista kypsäksi.

Lisää vesi, paseerattu tomaatti, pieneksi pilkotut porkkanat ja linssit ja suolaa, jos haluat.

Jos lisäsit vihreitä linssejä, keitä n. 30 minuuttia, jos punaisia, keitä n. 20 minuuttia.

Lisää kikherneet ja keitä vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 359 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi8.8g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g2.9g0.9kcal0g0.2g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.3g3.9kcal0.4g0g0.2g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 0.7g2.2kcal0.2g0.3g0g0.1g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 1.2g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g18kcal1.4g1.4g0.4g0.4g
Valittu annoskoko17g9kcal0.7g0.7g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g5kcal0.4g0.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g53kcal4.2g4.2g1.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=171413