Karppi, jauhelihakiusaus

Leikka kesäkurpista ohuiksi tikuiksi.

Ripottele suolaa päälle ja "itketä" hetki (nestettä pois).

Voitele uunivuoka ölkyllä ja laita tikut siihen.

Paista näitä 200 asteessa jauhelihan paistamisen ajan.

Paista sipuli ja jauheliha, mausta oman maun mukaan (mm. lihaliemikuutio, paprika, pippuria, caynnepippuria).

Sekoita joukkoon ransakankerma.

Sekoita nyt jauhlihamössä ja kesäkurpista tikut uunivuokaan ja jatka paistamista n. 10 min.
Lisää sitten tom. viipalee ja juustoraaste päälle ja anna vielä olla hetki uunissa, kunnes pinta saa kauniin värin.

Nauti salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 359 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa5.9g1kcal0g0.1g0g0g
Naudan paistijauheliha 10% (HK)4.7g7.8kcal0.9g0g0.5g0g
Ranskankerma Valio1.8g4.9kcal0g0.1g0.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)1.2g3.2kcal0.4g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g36kcal2.6g0.6g2.4g0g
Valittu annoskoko17g18kcal1.3g0.3g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna9g9kcal0.7g0.2g0.6g0g
Arvot/100g100g107kcal7.7g1.8g7.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208690