Perukan gluteeniton pannari

Sekoita aineet ja kaada uunipellille ja uuniin 225° 30min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 9g5.8kcal0.3g0.4g0.3g0g
Kananmuna 50g(kpl)3.6g4.6kcal0.4g0g0.3g0g
Rypsiöljy 0.4g3.6kcal0g0g0.4g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g3.3g12kcal0.1g2.7g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g52kcal1.6g6.6g2g0.2g
Valittu annoskoko17g26kcal0.8g3.3g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g13kcal0.4g1.7g0.5g0.1g
Arvot/100g100g157kcal4.8g19.8g6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121300