Mustikka-valkosuklaamuffinsit

Sulata rasva, anna jäähtyä.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Yhdistä vehnäjauhoihin leivinjauho ja vaniljasokeri.

Rouhi valkosuklaa hienoksi muruksi.

Lisää taikinaan n. 3:ssa erässä vuorotellen rasvaa, sihdaten jauhoja, ja flora vanillaa.

Sekoita lusikalla kevyesti käännellen sekaisin.

Kääntele sekaan valkosuklaamurut ja sen jälkeen erittäin varovasti n.3/4 mustikoista, käännä kerran tai kaksi lusikalla taikinaa sekaisin.

Lusikoi taikina muffinssivuokiin.

Ripottele pinnalle mustikoita.

Paista 200C, n.15-20min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Liza81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Sokeri 1.5g6.3kcal0g1.5g0g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste1.8g14kcal0g0g1.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.7g16kcal0.5g3.3g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Flora Vanilla 12%1.8g3.5kcal0.1g0.3g0.2g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g1.5g8.1kcal0.1g0.8g0.5g0g
Mustikka metsä- 2.2g1kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g107kcal2.2g12.4g5.2g0.6g
Valittu annoskoko17g54kcal1.1g6.2g2.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g27kcal0.6g3.1g1.3g0.2g
Arvot/100g100g319kcal6.5g36.9g15.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288197