Lihapullat (luomusipulikeitto+kermaviili)

Luomusipulikeitto sekoitetaan kauraleseiden (tai korppujouhojen kanssa) kermaviiliin ja annetaan turvota 10 min. Sitten sekoitetaan joukkoon kananmuna ja jauheliha.

Seoksesta muotoillaan lihapullat ja paistetaan 20-30 min 200 c:ssa

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Juhaty
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomusipulikeitto 64g ps (Sysmän luomuherkut), annos 15g1.4g2.1kcal0.1g0.5g0g0g
Kermaviili Ingman 10%4.4g5.3kcal0.1g0.2g0.4g0g
Kauralese, Myllärin Luomu 1dl=50g0.4g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 1.2g1.7kcal0.2g0g0.1g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 9g21kcal1.8g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g63kcal4.6g1.8g4.2g0.2g
Valittu annoskoko17g31kcal2.3g0.9g2.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g16kcal1.2g0.5g1.1g0.1g
Arvot/100g100g188kcal13.8g5.4g12.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112745