Perukan gluteeniton kääretorttu

Vaahdota munat ja sokeri lisää sekoitetut kuivat aineet ja kaada uunipellille paista 200° 10-15min.

Levitä hillo hieman jäähtyneelle levylle ja rullaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 4.1g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Perunajauhot,rainbow3.8g12kcal0g3.1g0g0.1g
Sokeri 3.2g13kcal0g3.2g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Mansikka 2.2g1kcal0g0.2g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g1.1g4.3kcal0g1.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.1g0kcal0g0g0g0g
Vadelma 2.2g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g75kcal1g15.4g0.8g0.4g
Valittu annoskoko17g38kcal0.5g7.7g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g19kcal0.3g3.9g0.2g0.1g
Arvot/100g100g223kcal3g45.8g2.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126386