Xtravaganza-kastike

Sekoita öljyt ja etikka.

Mausta yrttisuolalla ja esim.

kurkumalla, puristetulla valkosipulinkynnellä, raastetulla inkiväärillä, pienellä määrällä piparjuuriraastetta tai tuoreita yrttejä.

Käytä 1 rkl (15 g) per ateria tuoresalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 2g18kcal0g0g2g0g
Pellavansiemenöljy4g36kcal0g0g4g0g
Rypälesiemenöljy paistamiseen ja salaatteihin (La tourangelle), annos 10g2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Viinietikka 8.9g1.8kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g114kcal0g0g12.4g0g
Valittu annoskoko17g57kcal0g0g6.2g0g
Annoskoko puolitettuna9g29kcal0g0g3.1g0g
Arvot/100g100g338kcal0g0g36.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180233