Vuohenjuusto-kurpitsapaistos

Kaikki viipaloidaan ja laitetaan öljyttyyn vuokaan, juusto päälle.

Paistetaan 224 asteessa 25 minsaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Hansuliini72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuohenjuusto President3.5g9kcal0.7g0g0.7g0g
Kesäkurpitsa7g1.2kcal0g0.2g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g5.3g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 9-11 %, kevyt, edam/kadett 0.9g1.9kcal0.3g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g30kcal2g0.8g2g0.2g
Valittu annoskoko17g15kcal1g0.4g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g8kcal0.5g0.2g0.5g0.1g
Arvot/100g100g88kcal5.9g2.4g5.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187663