Karppisuklaa (karppaus.info)

Sulata voi miedolla lämmöllä kattilassa tai mikrossa, lisää kerma ja lämmitä hiukan (älä keitä tai kuumenna).

Lisää kaakaojauhe ja makeutus ja sekoita tehokkaasti vispilällä.

Kaada levyksi leivinpaperin päälle, kohmeta hyvin pakastimessa tai jääkaapissa.

Säilytys jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g7g39kcal0.1g0.1g4.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 4.7g16kcal0.1g0.1g1.6g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten4.2g14kcal1g1.9g0.9g0.5g
Canderel makeutusjauhe0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g143kcal2.4g6g13.4g1g
Valittu annoskoko17g72kcal1.2g3g6.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna8g36kcal0.6g1.5g3.4g0.3g
Arvot/100g100g427kcal7.1g17.9g39.9g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214655