Fazerinakakku

Murskaa keksit ja sekoita sula rasva, painele irtopohjavuokaan (leivinpaperi pohjalle) ja laita jääkaappiin.

Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja jäähdytä.

Vatkaa vaniljakastike.

Sekoita rahka ja sokeri.

Lisää rahkaan sula suklaa.

Sulata liotetut liivatteet kuumenettuun appelsiinimehuun, lisää rahka-suklaa seokseen.

Lisää lopuksi vaniljavaahto varovasti, kaada pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa ainakin 4 tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60 % leivontaan (X-tra), annos 500g0.8g4.3kcal0g0g0.5g0g
Luonnonhyvät (kaura) (Jyväshyvä), annos 4.8g2.3g12kcal0.2g1.4g0.6g0.1g
Maitorahka, maustamaton hyla 0,3% (Valio) 250 g5.5g3.6kcal0.6g0.2g0g0g
Sokeri 0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Liivate 0.2g0.5kcal0.1g0g0g0g
Appelsiini täysmehu, tuorepuristettu (Rainbow), annos 150g0.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Fazerina, suklaalevy (Fazer), annos 100g3.1g17kcal0.3g1.6g1.1g0g
Vanilla 12% (Floora), annos 250g3.9g7.4kcal0.2g0.6g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g94kcal2.8g8.8g5.4g0.2g
Valittu annoskoko17g47kcal1.4g4.4g2.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g24kcal0.7g2.2g1.4g0.1g
Arvot/100g100g279kcal8.3g26g16g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234892