Herkkutattimunakas

Pilko herkkutatti ja sipulit ja paista voissa pannulla.

Lisää munakasmassa(kananmunat ja rasvatonmaito).

Vetele massa reunoilta keskelle päin muutamia kertoja.

Lisää raasteena pecorino juusto pinnalle ja laita kansi päälle.

Anna kypsyä loppuun .
Mausta suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Tahvo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkutatti, 100 g2.6g0.6kcal0.1g0g0g0.2g
Sipuli 1g0.3kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 7.8g10kcal0.9g0g0.7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g3.3g13kcal0.7g0g1.1g0g
Voi 0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g51kcal3.6g0.2g3.8g0.4g
Valittu annoskoko17g25kcal1.8g0.1g1.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g13kcal0.9g0.1g1g0.1g
Arvot/100g100g149kcal10.6g0.6g11.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244705