Rahkabroileripiirakka

Sulata pohja ohjeen mukaan, paista 10 min/200 C uunin alatasolla.

Taputtele taikina piirakkavuokaan.

Paloittele paistettu file, kuori ja viipaloi sipuli.

Sekoita nämä rahkan kanssa, levitä piirakkataikinan päälle, lisää kirsikkatomaatit.

Paista 15-20 min/200 C. Tällä ohjeella tulee varsin tulinen versio, makua voi "laimentaa" perusrahkalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g7g26kcal0.3g2.2g1.8g0.3g
Kanafile (Kariniemi), annos 110g2.8g3.1kcal0.6g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Maustettu rahka makea & tulinen (Valio), annos 100g3.5g4.9kcal0.3g0.4g0.2g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)2.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g69kcal2.4g5.4g4.2g0.6g
Valittu annoskoko17g35kcal1.2g2.7g2.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g17kcal0.6g1.4g1.1g0.2g
Arvot/100g100g207kcal7.1g16.1g12.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263822