Tarta de Santiago

Pehmeä voi ja sokeri 1,5 dl vatkataan kuohkeaksi vatkaimella.

Lisätään munat vatkaten edelleen.

Sekoita lopuksi joukkoon mantelijauhe.

Voitele irtoreunavuoka ja jauhota esim.

korppujauhoilla.

Laita vuoka pariksi minuutiksi jääkaappiin.

Levitä taikina vuokaan ja laita uuniin 180 astetta 20-28 min.

Koristele pölysokerilla pinta sapluunaa avuksi käyttäen.

Netistä löydät kuvan kuviosta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Kattius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio voi3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Sokeri 4.1g17kcal0g4.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g6.3g36kcal1.4g0.6g3.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g160kcal3.6g9.4g12.2g1.4g
Valittu annoskoko17g80kcal1.8g4.7g6.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna9g40kcal0.9g2.4g3.1g0.4g
Arvot/100g100g475kcal10.7g27.8g36.1g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264606