Manteli-karpalokeksit

Pilko mantelit tai käytä valmista rouhetta.

Sekoita ensin kuiva-aineet keskenään.

Sekoita tuorepuristettu appelsiinimehu, siirappi, hunaja ja öljy keskenään sekaisin ja lisää kuiva-aineisiin.

Sekoita huolella seos suht tasaiseksi ja ota lusikalla kekoja pellille.

Paista uunissa noin 175C 20 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 2.6g16kcal0.6g0.2g1.4g0.2g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl1.5g5kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 3g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Rypsiöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Vehnälese 0.4g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Täysmehu, appelsiinitäysmehu 3.7g1.7kcal0g0.4g0g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g1.5g5.3kcal0g1.3g0g0.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.6g2.1kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Hunaja 1.1g3.7kcal0g0.9g0g0g
Siirappi, tumma1.5g4.7kcal0g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g119kcal2.4g14g5.4g1.8g
Valittu annoskoko17g59kcal1.2g7g2.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna9g30kcal0.6g3.5g1.4g0.5g
Arvot/100g100g349kcal7.1g41.2g15.9g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266500