Possupata

Ruskista padassa pekoni ja sipuli.

Lisää oliiviöly ja kuutioitu possun file ja kääntele padassa kunnes saavat väriä.

Lisää kasvikset ja mausta maun mukaan.

Juustokumina, curry ja chili antavat itämaista sävyä.

Lisää vettä ja hauduta uunissa kunnes kaikki on pehmeää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Saramago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g4.7g5.9kcal1g0g0.2g0g
Pekoni (Dulano)1.1g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Oliiviöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Porkkana 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Palsternakka 3.1g2kcal0g0.4g0g0.1g
Selleri, annos 50g1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi3.9g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g26kcal2.4g1.2g1.2g0.2g
Valittu annoskoko17g13kcal1.2g0.6g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g7kcal0.6g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g78kcal7.1g3.5g3.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271067