Aurakanapasta

1. Laita pasta kypsymään pussin ohjeen mukaan.

2. ruskista kana, lisää ruokakerma, paloittele koko siivu auranjuustoa sekaan ja viimeiseksi 2 rkl sinappia maun mukaan.

(kanaan voi lisätä muita mausteita oman maun mukaan).

Anna hautua noin 5-10min.

3. Poista vesi pastasta ja lisää kanat sekaan ja anna imeytyä hetki.

Bon Apetit!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepivaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikale6.3g8.1kcal1.1g0.1g0.4g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras3.3g11kcal0.5g1.9g0.1g0.3g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 1.8g4.6kcal0.5g0g0.3g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)5.2g3.1kcal0.1g0.2g0.2g0g
Sinappi 0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g54kcal4.4g4.4g2g0.6g
Valittu annoskoko17g27kcal2.2g2.2g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g14kcal1.1g1.1g0.5g0.2g
Arvot/100g100g159kcal13g13g5.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=329789