Paras pestokastike

Kuullosta pinjansiemenet (vaalean rusehtaviksi) 10g öljyä ja kaada talouspaperin päälle, jotta ylimääräiset rasvat imeytyy pois.

Pilko juusto monitoimikoneessa pieneksi ja lisää basilikan lehdet, öljy, valkosipuli ja pinjanisiemenet.

Sekoita tasaiseksi tahnaksi.

Nauti esim.

tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Nisa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 3.8g1kcal0.1g0g0g0.1g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g4.2g17kcal0.9g0g1.4g0g
Pinjansiemenet, Parrots3.5g22kcal1g0.5g1.9g0.1g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Auringonkukkaöljy (Keiju), annos 5g4.8g43kcal0g0g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g166kcal4g1.2g16.2g0.4g
Valittu annoskoko17g83kcal2g0.6g8.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g41kcal1g0.3g4.1g0.1g
Arvot/100g100g490kcal11.8g3.6g47.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368640