Kaali-jauheli-speltkeitto

Lisää isoon kattilaan 2l vettä, suikaloidut kaali ja sipuli sekä 2xfondue cup liemitiivistettä/lihaliemikuutiota, 1/2tl timjamia, 100g sunspelt helmijyviä.

Hauduta 15min ->lisää paistettu, maustettu paistijauheliha ja hauduta toiset 15min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Murri82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%3.1g5.3kcal0.6g0g0.3g0g
Keräkaali, 100g12g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Fondue, puolet paketista 220 g0.4g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Spelttihiutale, täysjyvä, luomu (Sunspelt), annos 500g0.8g2.5kcal0.1g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g24kcal1.8g1.8g0.8g0.6g
Valittu annoskoko17g12kcal0.9g0.9g0.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g6kcal0.5g0.5g0.2g0.2g
Arvot/100g100g70kcal5.3g5.3g2.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=380116