Kasvislaatikko

Kaikki juurekset raastetaan karkeaksi raasteeksi.

Juusto, polar, maizena, vesi ja kasvisliemifondi kiuhautetaan niin että suurus sakenee ja juusto sulaa.

Kaikki vuokaan ja uuniin, 200 astetta ja tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Lanttu 2.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Punajuuri 3.1g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto polar 9% levittyvä (Valio), annos 10g1.6g2.3kcal0.3g0g0.1g0g
Maizena maissitärkkelys0.9g3.3kcal0g0.8g0g0g
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g18kcal0.6g2.6g0.2g0.4g
Valittu annoskoko17g9kcal0.3g1.3g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g5kcal0.2g0.7g0.1g0.1g
Arvot/100g100g52kcal1.8g7.6g0.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=416162