Riikan vatruskat

1kg keitettyjä perunoita muusataan
Sekoita mukaan
1/2 dl kauraleseitä
1 1/2dl vehnäjauhoja
1 kananmuna
1 tl suolaa
Täyte:
2 dl puuroriisiä
1 tl suolaa
1dl maitoa
2 keitettyä kananmunaa
1 raaka kananmuna

Tee taikinasta pieniä kakkaroita, laita sisään täytettä ja taita puolikuun muotoisiksi.

Paista 250 asteessa noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 11g7.9kcal0.2g1.6g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 0.6g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Kauralese 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)1.7g2kcal0g0.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.6g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Kananmuna, keitetty 1.2g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Maito, Kevyt1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g36kcal1.2g6g0.6g0.2g
Valittu annoskoko17g18kcal0.6g3g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g9kcal0.3g1.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g107kcal3.5g17.6g1.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=429196