Nypyn painonvartijapiirakka

Iso uunipannullinen!
ruskista jauheliha+sipuli, mausta hyvin + kuivattua basilikaa.

Lisää joukkoon 400g silputtua tomaattia tai 1 tölkki tomaattimurskaa.

Anna saostua hiljaisella lämmöllä.

Kaada täyte piirakkapohjan päälle, ripottele sitten juustoraaste ja juustoraasten päälle viipaloidut kesäkurpitsat ja tomaatit raitoina.

Uuni 200 astetta, 40 min.

Ja tämä on Painonvartijoitten resepti vuosien takaa

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Nyppy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai3.1g12kcal0.2g1g0.8g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.9g6.5kcal0.7g0g0.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%0.8g2.2kcal0.2g0g0.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 2.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g46kcal2.2g2.8g2.8g0.2g
Valittu annoskoko17g23kcal1.1g1.4g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g12kcal0.6g0.7g0.7g0.1g
Arvot/100g100g136kcal6.5g8.3g8.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=448249