Pasta e fagioli

Mausta suolalla, persiljalla, tuoreella basilikalla ja mustapippurilla

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.3g2.9kcal0g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 230g5.4g5.2kcal0.4g0.7g0g0.3g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)5.9g1.8kcal0.1g0.4g0g0.1g
Makaroni, pasta 1.8g5.7kcal0.2g1.2g0g0.1g
Pinaatti 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g33kcal1.4g4.8g0.6g1g
Valittu annoskoko17g17kcal0.7g2.4g0.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna9g8kcal0.4g1.2g0.2g0.3g
Arvot/100g100g98kcal4.1g14.1g1.8g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462284