Pannukakku (maidoton)

Vatkaa 4 kananmunaa ja 1 l kauramaitoa sekä 1 dl sokeria sekaisin.

Lisää vehnäjauhot 5 dl vähitellen ja hyvin sekoittaen.

Lisää sulatettu rasva 100g/1dl hyvin sekoittaen ja mausta noin 1 tl suolaa.

Anna turvota huoneenlämmössä noin 30 min.

Kaada leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille ja paista uunin keskiosassa noin 45 min 200 C.

Huom! Varmista vielä ettei rasva sisällä maitoproteiinia.

Leikkaa 16 palaan hieman jäähdyttyä.

Tarjoa esim.

mansikkahillon tai omenahillon kera.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Perhosia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 3.2g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Sokeri 0.8g3.4kcal0g0.8g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 2.1g3kcal0.3g0g0.2g0g
Margariini 60%, becel laktoositon 1g5.2kcal0g0g0.6g0g
Kaurajuoma, GoGreen10g3.9kcal0.1g0.6g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g53kcal1.4g7.2g1.8g0.4g
Valittu annoskoko17g26kcal0.7g3.6g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g13kcal0.4g1.8g0.5g0.1g
Arvot/100g100g156kcal4.1g21.3g5.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56526