Pyttipannu

Pilko keitetyt perunat (uudet perunat kuorineen), sipuli, pekoni ja nakit.

Laita ensin pekoni kylmään pannuun, niin siitä irtoaa rasva paremmin.

Kun pekonit ovat paistuneet, lisää perunat, sipuli ja lopuksi nakit.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Pekoni rasvainen 1.4g5.3kcal0.2g0g0.5g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton4.4g10kcal0.5g0.1g0.8g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 8.4g4.6kcal0.1g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g40kcal1.6g2.6g2.6g0.2g
Valittu annoskoko17g20kcal0.8g1.3g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g10kcal0.4g0.7g0.7g0.1g
Arvot/100g100g120kcal4.7g7.7g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75218