Bolognese-kastike

Ruskista jauheliha rypsiöljyssä.

Lisää silputut sipulit (2) ja raastetut porkkanat (2 isoa).

Lisää tomaattimurska, pyree , murskatut valkosipulin kynnet ja vesi.

Mausta mieleiseksesi esim.

mustapippurilla, suolalla ja basilikalla.

Hauduta ainakin puoli tuntia miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi punaviini ja tarkista mausteet.

Tarjoa spagetin ja parmesaaniraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%4.2g7.1kcal0.8g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.1g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaattimurska 4.2g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattipyre (Heinz), annos 10g0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Punaviini1g0.7kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g22kcal1.6g0.8g1g0.4g
Valittu annoskoko17g11kcal0.8g0.4g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g6kcal0.4g0.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g65kcal4.7g2.4g2.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147608