Mansikka raparperipiirakka

Sekoita huoneenlämpöinen voi, kananmuna, sokeri, kaurahiutaleet, vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään.

Taputtele 28 cm pyöreään vuokaan.

Leivitä päälle raparperit ja mansikat.

Sekoita kananmuna, sokeri, vaniljasokeri ja kermaviili keskenään ja levitä piirakan päälle.

Paista 200 asteessa n 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1239 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Kananmuna kuoreton 0.8g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 1.2g4.7kcal0g1.2g0g0g
Kaurahiutale 1.1g4.1kcal0.2g0.6g0.1g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 1.8g6.1kcal0.2g1.2g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Raparperi 3.1g1.1kcal0g0.2g0g0g
Mansikka, pakastettu, 1,5 dl 100 g3.4g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Kanamuna kuoreton, annos 100g0.8g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 0.5g2.2kcal0g0.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g2.7g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g69kcal1.4g8.6g3.2g0.6g
Valittu annoskoko17g34kcal0.7g4.3g1.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g17kcal0.4g2.2g0.8g0.2g
Arvot/100g100g202kcal4.1g25.3g9.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=395000