Sirkan jäätelökakku

Vatkaa munankeltuaiset ja sokeri vaahdoksi, lisää sulatejuusto vahtoon.

Vatkaa munanvalkuaiset vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää vaniljasokeri.

Sekoita seokset keskenään.

Laita irtopohjavuoan pohjalle Digestive-keksin murusia (3 keksiä).

Kaada päälle ”jäätelöseos”.

Sirottele päälle taas 3 Digestive-keksin muruset.

Laita vuoka pakastimeen yöksi.

Sulaa nopeasti eli syötävä heti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 723 grammaa

Anselmi55
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl7g24kcal0.1g0.2g2.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g2.3g5.9kcal0.3g0.1g0.5g0g
Välipalakeksi, digestive 2.1g9kcal0.1g1.2g0.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g115kcal1.4g11.4g7g0.2g
Valittu annoskoko17g58kcal0.7g5.7g3.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g29kcal0.4g2.9g1.8g0.1g
Arvot/100g100g340kcal4.1g33.7g20.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313912