Perinnepannukakku

Vatkaa kulhossa munien rakenne rikki ja sekoita niihin maito.

Sekoita kuivat aineet ja sekoita munamaitoseokseen.

Anna taikinan levätä 1/2-tuntia.

Säädä uuni 225 asteeseen.

Sulata voi ja lisää taikinaan.

Kaada tikina uunipannuun, nosta uuniin ja paista 30min

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Tipi66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu1.5g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Maito, Kevyt10g4.5kcal0.3g0.5g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.2g4.9kcal0g1.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.2g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Voi 1.2g8.8kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g63kcal1.6g8g2.4g0.2g
Valittu annoskoko17g31kcal0.8g4g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g16kcal0.4g2g0.6g0.1g
Arvot/100g100g184kcal4.7g23.5g7.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141859