Parsakeitto

Kuori parsat, keitä ne kaikkien ainesten kanssa pehmeiksi.

Soseuta tehosekoittemella tasaiseksi.

Paseeraa siivilän läpi kahdesti ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 0.4g1.2kcal0g0.3g0g0g
Ruokakerma (Flora), annos 250g3.3g2kcal0g0.1g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Parsa 13g2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g12kcal0.4g1.2g0.4g0.4g
Valittu annoskoko17g6kcal0.2g0.6g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g3kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g36kcal1.2g3.5g1.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175894