Kesäkurpitsa-pähkinäpaistos

Kesäkurpitsaa 2-3 kpl suikaloituna, soijarouhetta 2 dl, 1 dl punaisia linssejä, 1,2 dl hasselpähkinärouhetta, vettä 2-3 dl, kookosmaitoa 1 säilyketölkki, suolaa.

sekoita ainekset isossa uunivuoassa ja paista 175 asteessa noin 20 minuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 10g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Hasselpähkinä 0.9g5.6kcal0.1g0g0.5g0.2g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g0.7g2.1kcal0.3g0.2g0g0.1g
Punainen linssi risenta 500g=6dl0.9g2.8kcal0.2g0.5g0g0.1g
Kookosmaito (Eldorado), annos 400g4.5g7.1kcal0.1g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g39kcal1.6g2g2.6g1g
Valittu annoskoko17g19kcal0.8g1g1.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna9g10kcal0.4g0.5g0.7g0.3g
Arvot/100g100g114kcal4.7g5.9g7.6g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251994