Parsakaali-sipulikeitto

Keitä parsakaali kasvisliemessä, kuullota sipuli öljyssä ja lisää siihen hunaja.

Soseuta parsakaali ja lisää lopuksi siihen makea sipuli.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kissala2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 5.9g2.1kcal0.3g0.1g0g0.1g
Sipuli 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Hunaja 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 10g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g9kcal0.6g0.6g0.4g0.2g
Valittu annoskoko17g5kcal0.3g0.3g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g2kcal0.2g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g28kcal1.8g1.8g1.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=412266